Privatlivspolitik for MePlatform.

Introduktion


Vi er hostet på dansk jord, og vi ønsker ikke at gå bag om ryggen på nogen af vores brugere. De skal kunne føle sig trygge her hos os.

Vi har kun de højest nødvendige oplysninger om dig som du selv indtaster på hjemmesiden. Til visning overfor dig selv og hvis du selv vælger det, andre brugere. Vi bruger almindelig webmaster værktøjer bag siden, vi er fuld GDPR complient med EU og dansk lovgivning.

Oplysninger vi indsamler


E-mail: denne bruger vi til at afsende notifikationer, du kan altid vælge at slå disse fra under indstillinger.

Dit navn: denne oplysning er til brug for bedre identifikation af et Gruppe-medlem. Det er dog ikke nødvendigt. Du kan nemlig også bruge et brugernavn/alias. Dette kan også slås til og fra under indstillinger.

Din profession: Vi bruger din titel til at skrive ved siden af dit navn når vi viser din profil. Du kan selv indtaste hvad du synes er passende, det kunne være noget du allerede er, eller noget du gerne vil være, f.eks: Webudvikler, Grafiker eller Influencer.

Din job situation: Denne bruger vi til at kunne se om du er ledig, iværksætter, freelancer eller førtidspensionist, dette bliver ikke vist nogen steder, men giver os en idé om hvordan vi kan bistå dig bedst muligt.

Profil billede: Vi bruger ikke 'real-life' billeder på MePlatform. Vi bruger grafiske repræsentationer af mennesker med forskellige udseender, også kaldet Avatars. Vi tænker ikke det er nødvendigt, for at komme og lære forskellige begreber og værktøjer at kende, samt for at kunne skabe en dialog med andre brugere, at du har et rigtigt billede. Det handler mere om hvad du fokusere på, og hvad du arbejder med.

Dine rettigheder


Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

Sletning af profil: du kan til enhverv tid få fjernet din profil eller den data du har tilføjet hos os.

Ændring af profil: du kan til enhverv tid få ændret din stam-data, dette kan du selv gøre under 'rediger profil'.

Udgiver


MePlatform udvikles, ejes og vedligeholdes af:

IDNetwork Holmbladsgade 108 2300, København S. id@meplatform.io